Loading horse bug

If you think you've found a bug report it here!
Post Reply
sillylilly529
Posts: 5
Joined: Thu Jan 28, 2016 4:28 am

Thu Jan 28, 2016 4:34 am

I know someone else did this I just really want it to be fixed and my screen name is Siobhan Mckee

sillylilly529
Posts: 5
Joined: Thu Jan 28, 2016 4:28 am

Mon Feb 01, 2016 1:40 am

also I play on facebook,chrome,laptop

sillylilly529
Posts: 5
Joined: Thu Jan 28, 2016 4:28 am

Fri Aug 19, 2016 5:37 pm

Cant anyone fix this???? :cry:

Jazzles
Posts: 316
Joined: Mon Oct 18, 2010 6:05 am
Location: Somewhere over the rainbow...

Fri Oct 14, 2016 1:39 am

We really need a LOT more information here.... viewtopic.php?f=13&t=58745
.........................................~Barbara Russell Handwork, moderator~

Image

sillylilly529
Posts: 5
Joined: Thu Jan 28, 2016 4:28 am

Sun Jan 08, 2017 2:41 am

Ok so when I bring up the game in facebook it will start to load like normal then after saying connecting then to connecting to game then to loading horses and then just be stuck there. I have tried to open it multiple times and doesn't changed (I have let it be open for hours and if it changes it changes to connection lost)

Does this help?

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest